Haxe Aspirator Nazal Electric pentru copii

Haxe Aspirator Nazal Electric pentru copii

Cum a venit vremea rece cum cel mic s-a si imbolnavit, au aparut mucisorii. Pentru ca plangea atunci cand il aspiram cu batista bebelusului si pentru ca urmeaza un lung sir de luni cu vreme rece deci implicit cu muci m-am gandit sa ii achitizionez un aspirator nazal electric. Am cautat diverse modele pe internet si m-am oprit la acesta : Haxe Aspirator Nazal Electric cu Melodii. Pe unele site-uri avea review-uri destul de bune pe altele mai putin bune dar per ansamblu mi s-a parut cel mai potrivit aspirator nazal electric raportat la calitate/pret.

De aici pana la a da comanda nu a fost decat un mic pas. L-am comandat, l-am primit in 48 de ore dar dezamagirea a fost mare. Sincer mi se pare complet inutil.

Trebuie sa tii mana in permanenta pe butonul de power altfel se opreste. In plus nu aspira cine stie ce muci, cel putin nu in cazul nostru cand teoretic nasucul celui mic pare curat dar il simti incarcat si haraind de la muci atunci cand respira. Poate doar daca copilului ii curg muciorii din nas sa aspire ceva altfel.. Aspiratorul functioneaza cu doua baterii. Am incercat sa il folosim atat cu bateriile cu care a venit dar am pus si eu baterii Duracell (citisem un review cum ca daca ii pui baterii bune are putere de aspirare mai mare). Efectul a fost acelasi – zero muci scosi.  Am folosit apoi batista bebelusului si am umplut tubul cu muci. Si da (pentru carcotasi) am incercat sa il aspir pe cel mic dupa ce i-am pus in nasuc: ser fiziologic, apa de mare sau i-am facut aerosoli.

In plus melodiile sunt destul de enervante si oricum nu se aud bine atunci cand pornesti si aparatul.

Urmarea a fost destul de simpla: l-am returnat (inca astept sa primesc banii pe el :D) si m-am intors la batista bebelusului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *