Botosei BabyWearing HappyHug

Botosei BabyWearing HappyHug

Vrand nevrand am devenit o mamica purtareata.

Cel mic nu statea in carucior (mai ales in landou) si pace. Toti ziceau : vai asa l-ai invatat. Nu, pur si simplu nu statea. Asa ca mi-am cumparat un sistem de purtat. Cu venirea sezonului rece a trebuit sa gasesc o solutie si pentru piciorusele reci.

Am gasit botoseii celor de la Happy Hug. Botoseii sunt pe marimi de varsta ( 3-6 luni, 6-9 luni, 9-12 luni, 12-18 luni, 18-24 luni), mai nou am vazut ca pe site fetele au pus si marimea in cm, au culori diferite si costa 45 de Ron (fara transport). Eu i-am luat direct de la sediul lor – undeva in  Ploiesti cartierul Ploiesti Vest

Eu una insa nu sunt foarte multumita de ei. Toamna merg, bebe are picioarele caldute dar iarna in schimb nu. Picioarele celui mic erau reci cand veneam de afara cu el (chiar si cand ii dadeam pe dedesupt o pereche de ciorapi flausati si inca o pereche de sosete). Si in plus sistemul de prindere cu capse nu este din cel mai avantajos (am pierdut de doua ori capsele pana acum). Chiar daca fetele de la Happy Hug au fost foarte dragute si mi-au schimbat prima data capsa fara niciun cost (a doua ora nu am mai ajuns la ele, puteam sa le trimit botoseii si prin posta/curier sa-i repare si sa mi-i trimita inapoi dar nu m-am mai complicat) este totusi un pic enervant. Si in plus atentie la bebelusii nazdravani ce dau din picioare si isi scot botoseii, noi i-am pierdut de multe ori pana acum dar am fost norocosi si i-am gasit de fiecare data.

Una peste alta eu va sfatuiesc in sezonul rece sa incercati si alte firme.

 

Sursa poza : Arhiva personala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *