Clinica Medicala Polimed Apaca de la Gorjului

Clinica Medicala Polimed Apaca de la Gorjului

Mda, se numeste POLIMED APACA dar este la 150 de m de metrou Gorjului (in Militari sector 6) pe Dezrobirii mai sus de piata ­čÖé

Pentru ca aveam nevoie de o fisa medicala pentru schimbare permis de conducere (categoria B) am zis sa o fac la aceasta clinica fiind relativ aproape de mine.

Cred ca cel mai bine as descrie-o ca pe o clinica neorganizata sau cu o organizare foarte slaba.

In primul rand pentru ca  desi am sunat de 10 ori, nu mi-a raspuns nimeni la cele 2 telefoane afisate pe site-ul lor (un site vechi si antic, facut de niste baieti care si ei la randul lor au un site cu NIMIC).

Apoi, pentru ca desi se fac programari pe caiet – de regula asistenta medicala de la cabinetul respectiv iese dimineata si programeaza pe cei fara plata (clinica lucreaza cu CASMB cred) se sta la cozi mai rau ca la un dispensar de stat; Mai ales la Oftalmologie, Neurologie sau chiar la parter la intrare pentru Recoltari.

Daca platiti pentru ceva, cum a fost cazul meu pentru fisa medicala, atunci „chipurile” aveti prioritate la intrare in orice cabinet dar nu veti fi scutiti de privirile banuitoare si pline de dispret ale celor care asteapta acolo cu orele… mai ales batrani.

Medicii m-au luat relativ repede cand am anuntat cu ce chestiune astept dar din cele 8 cabinete pe care trebuie sa le vizitezi pentru completarea fisei medicale de schimbare permis, unul din ele NU E IN INCINTA CLINICII. Mai exact, pentru ORTOPEDIE esti rugat sa te duci la POLICLINICA REGIE care e undeva prin spatele caminului studentesc  P27 pe bulevadrul Regiei, in fundul unei curti pustii si intr-o incinta de veche amintire.

Una peste alta, 2 zile mai tarziu si 150 de ron taxa, mi-am rezolvat si fisa medicala pentru preschimbare permis. Pacat ca a trebuit sa mai astept o zi sa fie „doamna directoare (care e si Medic Primar Oftolmolog) pentru a inchide fisa”. Multumesc, pe aceasta ocazie!

Daca locuiti in Militari si aveti disponibilitatea pentru o plimbare prin Regie, atunci puteti apela la aceasta clinica; asa cum ziceam, in afara de injuraturile celor care asteptau cu orele acolo pentru ca tu intri inainte, totul s-a rezolvat relativ repede…


Sursa foto: Polimed-Apaca

One Reply to “Clinica Medicala Polimed Apaca de la Gorjului”

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *