Categorie: Medici

Rosu Mihaela – Medic de Familie Medicover West Gate

Rosu Mihaela – Medic de Familie Medicover West Gate

 Am ales-o pe doctorita Rosu Mihaela din cadul clinicii Medicover West Gate (zona Preciziei) ca medic de familie pentru cei mici. Este si medic pediatru pro vaccin si pro alaptare.
Legat de vaccin nu este foarte bine informata cel putin din punctul meu de vedere, consulta copilul pentru vaccin si cam atat, dar nu iti spune prea multe legate de reactiile adverse ale vaccinului, nu stie unde este produs vaccinul si care este firma producatoare (pentru mine este important acest lucru pentru ca au existat in mediul online foarte multe discutii legate de acest subiect), nu primesti vaccinul inainte sa ii verifici data de expirare (decat daca intrebi tu), nu semnezi un acord scris ca esti de acord cu vaccinarea, nu primesti prospectul sa il citesti, iar carnetul de vaccinuri nu este completat corect (la vaccinul hexavalent trebuie completat in carnetul de vaccinuri in mai multe locuri si nu a fost completat peste tot). Ce-i drept asistenta a completat carnetul de vaccinuri si ea doar a semnat si parafat dar nu a verificat daca ce a semnat este si corect, a semnat fix ca primarul.
Legat de consult a fost ok: bebe a fost cantarit, masurat, i s-a luat temperatura, s-a uitat sa vada daca nu are rosu in gat, l-a ascultat la plamani, m-a intrebat cum este bebe daca mi se pare ca prezinta vreun semn de raceala sau orice altceva care sa impiedice vaccinarea.
Ca si program o gasiti in clinica din Medicover West Gate de luni pana vineri de la ora 08:00-13:00.In periada in care este in concediu are medic inlocuitor. Un minus pentru mine este ca atunci cand i-am cerut un numar de telefon la care sa o pot contacta pentru urgenta nu a fost prea incantata asa ca pana la urma m-am multumit cu o
adresa de email. Din acest motiv desi este si medic pediatru nu voi merge la ea cu cel mic decat atunci cand voi avea strict probleme legate de medic de familie (vaccin, concediu medical pentru cel mic,trimiteri,retete compensate), in rest prefer sa merg tot la medicul meu pediatru.
Anca Croitoru Medic Pediatru

Anca Croitoru Medic Pediatru

Am fost la Doctorita Croitoru din cadrul clinicii Bethesda cu baietelul cel mic de doua luni. In afara de faptul ca am stat o ora la rand , desi mi s-a spus ca doamna doctor nu face programari caci nu este aglomerata nu pot sa spun ca m-a impresionat in mod deosebit. L-a consultat pe cel mic destul de ok (plamani, urechi, gat), dar la capitolul picaturi de colici nu a fost prea stralucita.Nu mi s-a parut nici foarte empatica iar  tratamentul indicat de ea nu a fost unul exceptional ( nu a fost nici rau dar nici bun) . Daca ar fi sa mai am nevoie de un consult pediatric as incerca pe altcineva.