Locul de Joaca din Falticeni bucuria mandrei mele

Locul de Joaca din Falticeni bucuria mandrei mele

Cea mai noua descoperire a noastra in vizita la bunici este Locul de joaca.

Locul de joaca din Falticeni este spre iesirea din oras, drumul catre Suceava, langa restaurantele Imperial si Rubin.

Locul de joaca este maricel, copii au loc sa alerge si ce imi place mie nu este foarte aglomerat, nu am prins niciodata mai mult de 4 maxim 5 copii odata. Este deschis de luni pana vineri de la 12:00 -20:00 iar sambata si duminica de la 11:00-20:00. Ca in orice orasel de provincie aici se respecta sarbatorile legale deci nu cred ca il veti gasi deschis in astfel de zile. (am incercat noi cred ca de un Revelion nu mai tin minte exact pe 30 sau 31 Decembrie si s-a lasat cu lacrimi :D).  Eventual puteti suna inainte ca sa nu mergeti cu cei mici acolo si sa se lase cu plansete din partea lor. Numarul de telefon este 0749307207.(cel putin acesta era cand am fost noi, oricum sunt convinsa ca daca il cautati pe internet il gasiti). Puteti de asemenea sa sunati inainte sa nu aveti surpriza ca locul de joaca sa fie inchiriat pentru un eveniment privat.
Ca si dotari gasim: o trambulina, 2 topogane micute, unul dintre ele terminandu-se intr-o piscina cu bile(aici un minus bilele acelea ar trebuie schimbate, multe din ele sunt cam indoite), o trambulina gonflabila, o casuta , o orga micuta, o masuta rotunda cu cateva scaunele la care poti sa stai sa te colorezi sau sa faci diverse activitati.
De asemenea sunt si tot felul de trotinete ,unele dintre ele sunt cam uzate (o pedala lipsa), asta nu mi-a impiedicat mandra sa le testeze pe toate, dar chiar toate cred ca una nu a ramas netestata.
Exista de asemenea tot felul de jucarii: plusuri de la cele mai mici la cele mai mari(favoritul mandrei mele este un twitee), carucioare de papusi(vreo 3), pistoale, telefoane, mingii  si mingiute ,seturi de ceai, popice, carticele de colorat, baloane, castele…
Gasiti tot felul de masti, casti si peruci. Ce se mai distraza a mea mandra cand le probeaza pe toate, ba ma mai pune si pe mine sa le probez, iar eu ca o mama responsabila si ascultatoare ii fac pe plac.
Pretul este decent: 10 Ron ora si poti sa stai si jumatate de ora chiar. Si partea buna este ca pentru copii de peste 3 ani (dar am vazut ca in functie de copil merge si la cei mai mici) ii poti lasa acolo si sa pleci. Lasi un numar de telefon si la nevoie te suna. Eu am mai procedat asa cand am avut nevoie sa mai cumpar una alta sau cand am fost la un eveniment la restaurantul Imperial (atunci sincer eu nu am vrut sa o duc la locul de joaca dar nu m-am inteles cu a mea mandra, a recunoscut locul de joaca si atat i-a trebuit. Partea buna a fost ca m-am bucurat din plin de eveniment iar domnisoara care supraveghea locul de joaca de acolo a avut grija de ea: a dus-o la toaleta,i-a dat apa).
Din ce am vazut se pot orgraniza si diverse petreceri pentru copii, preturile pentru astfel de evenimente ar fi cam asa:
-rezervarea unui interval pentru petrecere implica un avans de 50 Ron
-spatiul rezervat parintilor se taxeaza cu 50 Ron
-exclusivitatea unei petrecerinsentaxeaza cu 50 Ron
Numarul minim de copii pentru organizarea unei petreceri este 12. In cazul unei petreceri se include:  pictura pe fata, invitatiile, costumul, balon la plecare. In cazul anularii petrecerii avansul nunse returneaza. Gasiti acolo si o masuta lunga cu multe scaunele foarte buna la nevoie pentru ca micii petrecareti sa serveasca tortul sau alte bunatati.
Noi am fost vara dar in zilele cand nu era foarte cald afara (nu stiu daca aerul conditionat face fata,  din ce am vazut geamurile nu pot fi deschise), si toamna cand nu era foarte frig afara (vedem la iarna cum va fi daca va fi suficient de cald).
Un minus ar fi ca trebuie sa urci cateva trepte si nu au rampa si a fost destul de greu sa urc cu bebe mic cu caruciorul (intai am urcat-o pe cea mica de mana, apoi am coborat si m-am opintit sa urc si cu caruciorul).
Alt minus ca mai sunt parinti care confunda locul de joaca cu restaurantul si le comanda celor mici mancare acolo. Si cand vine comanda cu mancare unii mananca si altii se uita. Si in plus domnisoara care ii supravegheaza trebuie sa se ocupa cumva si de cei care mananca (unii copii sunt micuti si nu se descurca singuri) dar si de ceilalti.
Eu una sunt super fericita ca la nevoie (foarte frig, vreme ploioasa) sau pur si simplu atunci cand vrem sa mai schimbam monotonia parcului exista un astfel de loc.

Servim tortul la locul de joacaNe plimbam cu calutul la locul de joacaColoram la locul de joacaCantam la orga la locul de joacaCe nu poate lipsi de la locul de joaca : piscina cu bileTrambulina locului de joaca

Jucam si fussball la locul de joacaTopoganParintii se relaxeaza la locul de joaca

Sursa poze : Arhiva personala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *