Cumparam sau nu Mobila de la Lem’s

Cumparam sau nu Mobila de la Lem’s

Cautand mobila de bucatarie am dat si de Mobila Lem’s.

Din pacate desi au mobila frumoasa calitatea celor de la Lem’s lasa un pic de dorit. Nu folosesc intotdeauna accesorii de calitate (manerele la sertarele de la bucatarie de exemplu sau telescoapele mobilei pentru dulap).
Am cumparat de la ei mobila de bucatarie si la nici doi ani a trebuit sa inlocuiesc telescoapele la dulapurile care erau cel mai des folosite, pentru ca rafturile nu mai stateau deschise, iar scurgatorul s-a facut destul de urat.
Coltarul de bucatarie care a costat undeva la 1500 de Ron deja a inceput sa se cojeasca si trebuie retapitat (are aproximativ 4 ani vechime).

Coltar Lem’s

Raftul din spatele scurgatorului

Eu stiu clar ca nu am garantie la mobila pentru ca nu am montat-o cu ei (pentru montaj cereau undeva la 12% parca din valoarea mobilei si mi s-a parut destul demult la vremea aceea).

Parintii mei si-au cumparat si ei mobila de bucatarie si la nici un an de la folosire  deja manarele rafturilor s-au facut destul de urat si vor trebui inlocuite.

Maner Mobila

 

De asemenea cei de la Lem’s iti pun (sau cel putin asa era in trecut) la dispozitie si un consultant care sa vina sa te ajute cu masuratorile si sa iti dea eventuale sfaturi. Daca alegi sa faci mobila cu ei atunci taxa pentru consultant se considera avans altfel platesti (acum vreo 4 ani taxa era 200 de Ron, dar poate sa difere de la un magazin la altul pentru ca multe sunt franciza sau de la un oras la altul). Persoana care a venit la noi a fost destul de slaba, au fost lucruri pe care noi nu le-am observat dar nici el. Si in plus eu am ales sa nu pun placa terminala, dar nu s-a tinut cont de asta si intr-o parte mi-au facut blatul cu 3 cm mai lung. Blatul nu se poate taia pentru ca s-ar vedea foarte urat marginea. (asa ca atentie maxima maxima atunci cand primiti emailul cu dimensiunile, verificati-le la cm nu va bazati pe ceea ce ati discutat si masurat).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *