Returnare produse Bebebliss

Returnare produse Bebebliss

Va povesteam intr-un alt articol despre achizitia nefericita a Aspiratorul Nazal Haxe cu melodii. 

Aspitarorul nazal a fost cumparat online de la cei de la Bebebliss .

Tin sa marturisesc ca nu am avut nicio problema in returnarea produsului si in inapoierea banilor.

Cum am returnat produsul.

Am urmat pasii descrisi pe site-ul celor de la Bebebliss trimitand email la adresa contact@bebebliss.ro in care am precizat:

  • numele pe care a fost plasata comanda,
  • produsul pe care doresc sa il returnez
  • faptul ca nu doresc alt produs in schimb.

In mai putin de o ora am fost contactata tot pe email de cei de la Bebebliss in care mi s-au precizat urmatorii pasi pentru returnarea produsului.

Pasi pentru returnarea produsului:

  1. sa trimit produsul printr-o firma de curierat (aici fie ii pot trimite ei pe cei de la Urgent Cargus cu care colaboreaza fie pot alege eu o alta firma de curierat). Eu a optat pentru prima varianta (transportul a costat 20 de ron si a fost suportat in final de mine: mi l-au oprit din suma returnata).
  2. Pentru evitarea deteriorarii produsului in timpul transportului, acesta  trebuie ambalat corespunzator. De asemenea  NU trebuie se lipeasca nota de transport direct pe ambalajul produsului (pentru protectie suplimentara se poate folosi folie transparenta sau sac menajer). Aici s-au ocupat oricum si cei de la firma de curierat l-au pus intr-o punga si pe punga au lipit eticheta.
  3. Este recomandat ca produsul sa nu aiba urme de uzura, in caz contrar este posibil ca suma ce urmeaza sa fie returnata sa fie mai mica.
  4. Daca as fi optat pentru o alta firma de curierat eram rugata sa  solicit adresa depozitului unde trebuie trimis produsul.
  5. Restituirea sumei achitate se poate face doar prin transfer bancar si pentru aceasta trebuia sa furnizez: cod iban, titluar cont si banca emitenta.

In aceeasi zi in care am initiat discutia cu cei de la Bebeliss privind returnarea produsului, curierul a venit si l-a ridicat. Cam in 10 zile s-a facut si transferul bancar (atentie trebuie verificat faptul ca s-a facut transferul, cei de la Bebebliss nu m-au anuntat).

Cam aceasta a fost experienta mea cu cei de la Bebebliss. Sincer faptul ca returul a fost atat de ok, ma face sa ii am in vedere pentru comenzi viitoare ( nu comand cu gandul de a returna dar .. nu se stie niciodata).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *